Naujas knygynas atveria duris Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje

2023 m. vasario 7 d.

Nuo vasario 7 d. mūsų leidinius rasite naujame knygyne Nacionalinėje bibliotekoje (II a. prie Registracijos ir informacijos punkto). Skaitytojus kviesime įsigyti naujų ir anksčiau išleistų mokslo ir mokslo populiarinamųjų leidinių, enciklopedijų, dvikalbių ir daugiakalbių terminų, lingvistinių žodynų, albumų, periodinį žurnalą „Gimtoji kalba“ ir kitos literatūros. Knygyne taip pat rasite Nacionalinės bibliotekos leidžiamų bibliografijos ir kitų leidinių, periodinį žurnalą „Tarp knygų“.

Knygyno lankytojai pirmieji turės galimybę pavartyti naujausius leidinius, įsigyti juos leidėjo kaina, o už juos atsiskaityti galės jiems patogiu būdu – grynaisiais arba banko kortele. Knygynas dirbs ir lankytojus aptarnaus bibliotekos darbo valandomis kiekvieną dieną: pirmadieniais–penktadieniais 8.00–19.00 val., šeštadieniais, sekmadieniais 10.00–18.00 val.

Norimas knygas galima įsigyti ir internetu www.melc.lt. Užsakytus leidinius pristatysime per kurjerių tarnybą, yra galimybė atsiimti patiems Nacionalinės bibliotekos knygyne adresu Gedimino pr. 51, Vilnius.

Vasario 23–26 d. tradiciškai kviečiame susitikti Vilniaus knygų mugėje. Jungtinį atnaujintą  Nacionalinės bibliotekos ir Mokslo ir enciklopedijų leidybos centro stendą (5.D21) rasite toje pačioje vietoje. Kaip ir kasmet kviesime į knygų pristatymus ir susitikimus su autoriais stende.

Lauksime apsilankant naujajame knygyne ir Vilniaus knygų mugėje.


Nuotraukų galerija