Knygų aikštė Sostinės dienose 2020

2020 m. rugpjūčio 31 d.

Rugsėjo 4–6 dienomis Vilniuje vyksiančioje šventėje „Sostinės dienos 2020“ šiemet pirmą kartą skaitytojus kvies jungtinis Lietuvos leidėjų asociacijos leidyklų paviljonas „Knygų aikštė“.

Čia bus galima ne tik įsigyti naujausių knygų, tačiau ir susitikti su autoriais bei gauti jų autografus, paplepėti su jais Autografų kavinėje, dalyvauti literatūriniuose renginiuose įvairiam skoniui. Su šūkiu „Susitinkam prie bokšto!“ kviesime drauge praleisti 3 dienas, kurių metu skaitytojų lauks pasiilgti autoriai, naujos knygos, autografai, kūrybinės dirbtuvės.

Įsikūrusi pačioje Vilniaus širdyje, Katedros aikštėje, tarp parko ir Katedros varpinės, Knygų aikštė 3 dienoms taps literatūrinių susitikimų vieta, jaukia erdve po liepomis, klausantis naujausių kūrinių ištraukų ar įsitraukus į knygos meno paslaptis. Karantino metu atšaukti susitikimai paliko tuščią erdvę ir skaitytojų, literatūrinių renginių lankytojų, ir autorių širdyse. Ieškodami būdų, kaip grąžinti šiuos susitikimus, LLA nariai leidėjai sugalvojo šiemet į „Sostinės dienas“ kviesti skaitytojus kartu: kad vienoje vietoje skaitytojai atrastų mėgstamiausias savo leidyklas ir jų knygas bei rašytojus.

Paviljono darbo valandos penktadienį, šeštadienį: 10–22 val., sekmadienį: 10–19 val.

Renginių programa


Nuotraukų galerija